sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Winter Day Joy


Moro. Nyt siellä on taas kevät, paitsi että pakkasta oli pelottavat -20 aamulla. Auto oli jäässä ja kohmeessa, ja siinä olikin rassattavaa taas puoleksi tunniksi, jee. Oli kyl niin mahtis ilma että innostuin kuljettaa kameraa mukana ja inspiroiduin ottaa tylsiä maisemakuvia :D

Koko Turku oli tänään jäässä:



Ja sitten yhä iloisempiin asioihin, buahahaa. Koska Abreun naama tvssä kyrpii, otan esiin valttikorttini eli uudet vaatteet, niiden avulla unohdan. Ostelin tässä eilen pari uutta t-paitaa, löysin vielä Seppälän -70% alesta, hyviä löytöjä köyhälle ja vaatimattomalle (Tarpeetonta toistoa mutta annan anteeksi. Itselleni.). Noh, toinen paita jäi jumiin toiseen kameraan, joten juttu siis yhdestä paidasta. Olen urani huipulla.

Mutta tää oli niin KIVA, painan tykkään. Palloinen ja lyhyt ja on siinä jotain siistiä keskelläkin (kiva, aika nössö sana, mutta kukapa ei ois ja mitäpä en olis):





Joo, sitten vielä pari meikkiä huonossa valossa eli hyvin hyvin nude look huonosti valotettuna (eli sellanen perussilmä ja vähän ruskeeta):



Plus sitten nelisävyinen raitameikki, oli MILJOONA kertaa paremman näköinen luonnossa, se kunnon kamera lähtee oikeesti vielä kerran HARKINTAAN.... Tein siitä tollasen pikselimössökuvan että tulisi edes jotain sävyjä esille. Oikeat sävyt siis jyrkkä valkoinen, puhtaan pinkki, lilapinkki, lila, mutta tässä... niin...



Joopa joo. Noh huomenna ystävänpäivä, on se niin sydän..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

**Comments? Yes, please!** ^_^