tiistai 1. helmikuuta 2011

MY CHANGING LOOKS

Bööh. Koska mulla ei ole elämää, oon viettänyt tän päivän näyttäen erilaiselta niinsanotusti. Keksin sitten itselleni uusia lookeja, ihan hirveitä tottakai mutta sehän kuuluu asiaan. Stailailin itseeni hirveellä hädällä ennen ku mies tuli kotiin, enkä silti saanut muuta aikaseksi kuin pari kuvaa. Taidan ne hirveimmät lookit jättää suosiolla pois. Joku säikähtäis kuitenkin, niin, niin.

Tän piti nyt sit olla jonkinlainen vuosikymmenlook- juttu, mutta kelpuutan mukaan kuitenkin vain pari hassua kuvaa. Kaikki käsitelty tietenkin, turha luulla että laitan omaa naamaa normaalissa valossa, se olis jo tietyllä tasolla tarkasteltuna itsemurha. Eli siis koska uskallan laittaa naaman tänne, sen täytyy kaikkien normien mukaan olla YLIVALOTETTU. Tottakai. Kaikki valkonaamoja ja yhden ilmeen ihmeitä, mutta en parempaan pysty ja naamarajakin tulee vastaan. Joskus syvimmässä itseinhossa voin laittaa käsittelemättömän kuvan, mutta se tarkottaisi sitten yhä laajemmalle alalle leviäviä silmärinkuloita, alaspäin kasvavaa suuta viivahuulilla ja hallitsematonta päärynänaamaa.

Tässä oikeen pretty 50-LUVUN PINKKILUUKKI, vaikka antaa kieltämättä mielikuvaa myös tyylisuuntauksesta 1700-luvulta eli ROKOKOOSTA. No yhtäläisyyksiä on kyllä sikäli että silloinhan käytettiin pinkkejä käkkäräperuukkeja + tehtiin noita ylimääräisiä kauneuspilkkuja naamaan. Nojoo, tältä siis EHKÄ näyttäisin jos olisin pitänyt itseni kiinteänä, stressittömänä & savuttomana...



Nenä piilotettu, mitenkäs muuten ;) Yök.

Plus toinen look. Seuraavana piti olla kasarityyli, mut nyt alan ujoksi. Meikki läpällä tehty ja kuvatkin ihan vitsillä väännettyjä. Täytyy kyl sanoo et tein aika mageen tuulenpesätukankin krepeillä, mut olkoot. Laitan vain tän, koska tästä ei näe mitään:


Tässä siis tän hetken kuumin TEINITYYLI, pakko oli kokeilla kun näihin törmää nykyään joka paikassa, krääh :D Eli tässä parodioidaan Galtsua :D Hauska oli tehdä ja täytyy sanoa että veihän se jtn 15 v naamasta pois, kyyylläkyllä.. En kyl ymmärrä kuka KYKENEE meikkaa näin joka pvä, mulla toi musta oli pitkin naamaa jo 10 min päästä levityksestä. Ja vaikka opiskeluajoista aikaa jo onkin, muistin silti pystyväni levittämään tuon mustan vähän siistimmin. Vaatii omistautumista tyylilleen. Tai sitten en vain osaa, eheeh. Mistäs mä voin tietää, mitä taikatemppuja nuo teinit nykyään käyttää mustaukseensa, kun vielä tuolloin ysikytluvun pikkukaupungissa trikki oli kaikilla sama: Aholaidasta ostettu peruskajali alaluomella, jos uskalsi. Ja kukkapaita, se olikin sitten ihan eri liigaa. Niin, niin.



Lopuksi vielä tukka jonka voisin haluta (edelleen), mutta en saa aikaiseksi mentyä kampaamoon (niinpä). Tääkin tukka siis jokseenkin feikki vielä, mitenkäs muuten. Huoh. Hirvee naama, mutjoo.

Okei. Saa nauraa! Heippa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

**Comments? Yes, please!** ^_^