sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Muutto

Moi. Koko viikonloppu meni sit luonnollisesti muuttaessa, ihan hullua kahdestaan toi touhu, varsinkin kun en ollut edes valmistautunut muuttoon ajoissa... joo, mut nyt ollaan voiton puolella, huh. JA tänään ollaan siinä onnellisessa asemassa, että saatiin vihdoin verhot ikkunaan ja tv toimintaan (tää kun on sitten kokonaan uusittu kämppä niin kaikenlaisia ihme värkkejä tuli esiin sieltä täältä, varmaan vaikeuttamaan meidän yksinkertaisten elämää). On taas ihan järjettömän väsynyt olo, laittelen sitten pelkkiä kuvia koska en jaksa kirjoittaa laimeeta tekstiä väkisin (ja kun pannarikin valmis 3 min päästä).

Saatiin pe avaimet käteen, tultiin katsomaan, tykkäsin:

Shiny WC, siel ei oo kenenkään vanhoja kakkaroita :D

Näkymä ikkunasta (ahhh MÄNTY, ei seinä):


Tässä vaiheessa pakko tehdä ENNEN-JÄLKEEN sarja---
Keittiön hana:


Vessan lukko...


Hella...


Tää on siis mulle iso juttu koska olen asunut läävissä koko aikuisikäni, pakkohan tätä on hehkuttaa. Hehkutuksesta ja hellasta puheen ollen tätä vedetään nyt naamaan, pallopannaria:

Huomenna aion roudaa loput kamat tänne, vanha kämppä jää sit historiaan 6 vuoden jälkeen, yhyyh...

Joo, HUOMENNA jos ehtisin vihdoin laitella itseenikin kuntoon, kivasti rupsahdin tässä viikonloppuna. JA se hiustenvärjäys ekana ohjelmassa, alkaa tuolla päässä olla pinkin tilalla keltaista, joopa joo. Tän ostin viimeisillä sentukoillani Parkanon Halpa-Hallista torstain matkalta... Tulee kiva keltanen tyvi tukkaan mut sillä mennään ja toivotaan et pinkki pelastaa (kiva kun kynnetkin ihan luonnontilassa tuossa, ensiapua, heti huomenna... :O)

Joo, nyt hytisemään peiton alle, lämpöä jos tänne vielä sais tänks...

2 kommenttia:

  1. Näyttää tosi kivalta toi uus kämppä ja toi vessa, HIANO :P

    VastaaPoista
  2. Samaa mieltä, onhan tää vähän eri tasoa kuin tuo vanha... :DDD

    VastaaPoista

**Comments? Yes, please!** ^_^