sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Strange Magic

Iltoja. Täällä taas, tiedän, mutta pakko oli viäälä tulla häiritsemään blogin iltarauhaa. Voi että on härpis fiilis, on levottomat jutut mielessä, apologitse. On jokseenkin vääränlainen olo, ja siksi ajattelin sen porsivan tarkoituksellisesti vääristynyttä tekstiä. Nää illan viimeiset tunnit on aina niin hitaita ja yksityisiä, enkä halua mennä vielä nukkumaan. Niin. Plus mies kattoo Kungfupandaa silmät kuivina, jokaisen meidän on viihteensä yksin revittävä. Kakekin se raahaa itteensä pitkin laajentuneita lakanoita ja levittää irstaita ilotippojaan petivaatteille. Helvetin kissa yök tänään se saa pysyä kaukana musta (makaa vieressä lattialla).

Suklaalevy jäi pakkaseen, mitähän fazeri siihen sanois. Jotain sinistä. Jotain makeaa. (Ja jotain ruskeaa, sanoo Kaakke)
(ilosuklaalevy)

AAHAHAA löysin tän sieltä golden faileista. Kyseessä siis niinkin viaton asia kuin syrjäänvetäytyneen 17-veen Paintilla piirustama kannanotto vuonna XDDDD:

Varovaisesti luulen, että tuon jälkeen tää blogi suljetaan. Toiv ei, koska näitä riittää toisillekin sormille ja varpaille. Mutta ei tänään, ei. Huhhuh, taitaa olla kohta nukkumaanmenon aika. Häpäisen tämänkin blogin, eli tukin kohta turpani, mutta ei vielä, ei sitäkään.

Oho, katos, siskonmakkarakeittoo. Näyttääpä hyvältä. Mmmm.
Hyi paska miksi se näyttää tolta!

Mutta siis hyvää oli kaiken kaikkiaan.

Menen nyt pelastaa suklaalevyn pakkasukolta, ja huomenna toivottavasti normaali olotila. Tässä vielä turhalle postaukselle arvoisensa päätös eli pieneläin ja erittäin nolo varjokuva, eli käsi joka kameraa heiluttaa ja kranky siili piikkisiili:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

**Comments? Yes, please!** ^_^