maanantai 14. helmikuuta 2011

Shopping list #2

Böö. Se ois ystävänpäivä, ja tänään mennään pienimuotoisesti juhlistamaan sitä leivokselle, mumssuti taas :D Ostetaan tietenkin jotkin ihanan imelät sydänleivokset ja syötetään toisiamme lusikalla. No ei, luultavasti otetaan ne isoimmat, joiden hinta-kokosuhde on parasta luokkaa, ahdetaan niitä turtuneisiin naamoihimme, ihan itse. Käsin. Mutta se riittää mulle.


Hyvin nukutun yön jälkeen on taas mielessä vanhat tutut eli tyyli. Käytännössä se tarkoittaa rahan tuhlausta eri aikamuodoissa. Ja koska aikamuodot olivat aina sydäntä lähellä koulussa, omistan niille tämän jutun. On herkkää on.

Hankintoja imperfektissä (ostin joululomalla)..
Lilat ja pinkit rinkulat (Tuurista :DD), sulkakorvikset suoraan takapihan tikasta, sekä pari joululahjaani, jotka nauttivat tällä hetkellä suurinta arvostustani:



Plus pari paitaa, joita on tullut osteltua lähiaikoina. Ostan aina paitoja, muihin liitännäisiin tuskin vilkaisenkaan kaupoilla ollessa. Oikeasti en edes muista, että housujakin myydään, ennenkuin omat hapertuu päälle (silloin astelee legginsit kuvioihin. Se on se preesens).
Jokunen on kylläkin vilahdellut vanhoissa kuvissa mutta olkoot. Pantteria, tiikeriä, väriä ja mustavalkoraitaa:



Törmäsin tähän helmeen ihan sattumalta, kuvattu viime syksynä. Kääk. Yök. Naama oli painokelvoton (meikittömänä ostoksilla). Ja paitaa siis katselemassa:

Sitten onkin vuorossa hemmoteltu suosikki eli tulevaisuuden näkymiä. Valitettavasti se on myös ristiriitaisin näistä; suuria suunnitelmia, lupaus jota ei pysty luvata.
Näistä sain vähän vinkkiä ja ajattelin ens vkolla pistää tilaukseen, eli ilmeisen suosittuja kynsijuttuja, pakkohan näitä on kokeilla heti kun rahaa riittää (kukapa ei tykkäisi futuurista):

Samoin näiden kanssa tuskailen edelleen, mustat lisäkkeet ja kallistuin sitten tän tutun kuituklipsin kohdalle (kolmekymppiä, auts..). Vaikka tarviin vain alatukkaan, ostan sitten tän kokonaan, ei ainakaan musta lopu kesken. Vaaleet toimi ainakin kesällä hyvin (paitsi koko tukassa :DDD)

Ja vielä MISTÄHÄN löydän täysmustan metallinhohtoisen eyedust/luomivärin?? En keksi muuta hyväpigmenttistä tähän hätään kuin Make Up Storen, ja nekin on aika hintavia ja sotkevia. Hakusessa siis hohtava umpimusta, ei harmaaseen valahtava eikä glittereitä niinkuin kuvassa. Pitäis opetella selaamaan ulkomaisia nettikauppoja, öh.

Ja vielä parille vaatekappaleille olis kysyntää, ensin huivi joka pitäisi jo varmaan hankkia ennen kuin talvi loppuu. Tätä olen kattellut, mutta se kymppi on aina lopulta vienyt voiton:

Ja ah, leopardihuppari. Täytyy saada ja vaikken saisikaan, en ikinä lopeta haluamista. Ja vaikka saisin, haluan silti.

Noin, menen viimeistelemään multivitamiiniaamiaisen ja pelaamaan Mall Worldia, sillä koskaan ei ole liian vanha mustaherukalle ja dressing room gamelle, kiitz ja heippa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

**Comments? Yes, please!** ^_^