maanantai 28. helmikuuta 2011

Blondausta & kynsiä

Heello, täältä arktisesta kämpästä. Joku vois nyt oikeesti tulla säätämään patteria että saatais inhimilliset olot tännekin. No, voishan se auttaa jos soittaisin jonkun säätämään sitä. Ei, kun odotan vaan täällä niin kai sieltä joskus joku tulee. Hyvä filosofia, poliittinen, onnittelen itseäni tuosta näkökulmasta.

Joo. Sähläsin koko aamun muutoilmoitusten kanssa, sit soittelin asuntotoimistolle kysyäkseni, milloin vanhat avaimet pitää palauttaa. JA JEE. Saan pitää ne vielä tän viikon, eli ne loput krääsät saa maata siellä vanhalla kämpällä ainakin tän päivän vielä. Hm, sen tiskiharjan voisin tännekin päin kuitenkin pikkuhiljaa kuljettaa, mutta kun kävelymatkaa kertyy tuonne takapihalle sen verran että taidan odottaa autokyytiä. Laiskaksihan tässä rupee. Ei haittaa.

Joo. Ehdin tänään vihdoin paneutua noihin ulkonäköongelmiin, eli aloittelin hiusten värjäystä ja kynsiäkin laittelin. Näin onnelliselta pää näytti aamulla, eli huusi viimeisillä voimillaan värienergiaa. Tää on vielä kiltti kuva, totuus jotain muuta. Siis helvetti. Ihan hirvee. Perseestä.

No, asiat eteni ja läträsin päähän sen ostamani 3,90e blondauksen. Vilpistä rangaistaan, eli halpa natural blonde tuotti tuhkanvaalean tukan. Wuhuu. Sellaista ei olekaan ennen mun päässä ollut, joten ajattelin ensin säilyttää sen pari päivää ennen kuin laitan pinkin päälle, mutta taisin jo kyllästyä siihen. Nyt haaveilen sinisestä myrkystä KAHDELLA tehostepussilla, sais kunnon valkoisen alle ja siihen pinkki vallitsemaan. Eli siis, en ole varma miten hyvä pinkistä tulee tällaseen luonnonvaaleaan, mut luulisin ettei näy paljookaan lopputuloksessa. Vaikeeta on vaikeeta. Mut siis joo joo, tää oli värjäyksen lopputulos, kuva taas kusee silmään eli näyttää puhtaamman vaalealta mitä luonnossa (kyllä on hölmö ilme, pysäytyskuva :D)

Innostuin tietenkin meikkaa jotain kivaa kun nyt hetkellisesti blondi taas olen. päädyin aina yhtä tervetulleeseen tummaan, tässä mattamustan & helmiäisruskean sekoitusta (tässäkin ihan pylly ilme, näytän itsetietoiselta paskiaiselta, mutta se jätettäköön huomiotta). Ainiin, ja jos toinen silmä näyttää kuvassa jokseenkin hm, samealta, se johtuu siitä että se on -kaakkaa linssin sisällä.


Joo. Kiva olla taas blondi, mut samalla vihaan sitä värittömyyttä. Korjaan tilanteen heti kun ehdin, nyt en. Mut siis laittelin myös kynsiä, oon näin kevään aikoihin tykästynyt sinisiin sävyihin ja sellaista siis. Tein ihan pikapikakynnet, siksi suttuinen lopputulos. Oli pakko kokeilla vanhaa kunnon glitteriä, joka on maannut laatikossa jotain pari vuotta jo unohtuneena, mut kivaltahan tää kimalle välillä näyttää. Harmi vaan että kynnet ihan nysät muuton jäljiltä, ei muutaku kasvattelee jälleen...





Joo, oikeasti KIMALTAVAMPI lopputulos :DD
Löysin vielä jonkun vanhan kynsikuvan, tykkään noista väreistä. Nyt pitää juosta tupakoitsemaan, koska tupakkakoppi saapuu pihaan näillä minuuteilla, zzzz...

2 kommenttia:

  1. Kiitokset :) Itekin tykkäsin vaikka tosiaan kiireessä tuli tehtyä, glitterit kunniaan :D

    VastaaPoista

**Comments? Yes, please!** ^_^