torstai 24. helmikuuta 2011

LOMAILUA

Moro, Turussa taas. Meidän kolmen päivän reissu venyi häpisti 5 päiväksi, ja ilmeisesti syynä oli niinkin hieno asia elämässä kuin lasten ja aikuisten bakteerikantojen yhteentörmäys eli vatsatauti. Mmm-mm. Sitä kannatti odottaa. Aikuisikäni ensimmäinen, näin on. Joo ei siitä sen enempää, aihe nolo, äkkiä piiloon nyt se näin ja unohdetaan.

Mutta siis ennen tätä suurta tapahtumaa elämässä oli muutakin, eli nyt on käytävä läpi se itse reissu sitten tietenkin tietenkin. Ja kaikkihan alkoi kuin sadussa, aurinko paistoi, tie oli kuiva, kissa kränki mutta hiljainen ja matkassa mukana ES.





Yksi elämän suurista nautinnoista on autoilu. Kunnon road trippi olis vielä suunitelmissa, koskaan toteutumatta. No käyhän tääkin sellaisesta, kun pari kertaa vuodessa siskon luo ajellaan. Tottakai varustautumalla hyvin saa parhaan hyödyn irti nautinnosta (lue sarkastisella kertojaäänellä), eli löysin mukaan vanhat pokat auringon haittoja ehkäisemään. Ilmeestä päätellen autoilu olikin jälleen elämyksellinen kokemus :D

Kunnon viivasuu, jee. Myönnetään nyt, että oli siellä iloisempikin kuva, missä näytin oikein peukkua jotta muistaisin että kaikki hyvin. Mut siinä näkyi kaksari. Niinpä.

Perillä oli niin mukavaa niin mukavaa. Tehtiin suklaakeikki, koska menin raahaamaan mukanani ne leivontasuklaat (vatsataudin jälkeen tuli ällötys tota kohtaan, mut laitetaan nyt kuva kun se kunniallisesti kasaan leivottiin)

Ja kaikkee muuta matkalta (miinus ne helvetillisen kuvotuksen ja kuumeilun hetket), eli siis leppoisaa oleskelua lumen ja pakkasen keskellä, ja ihmiset häpi:






Katit tietenkin oli taas napit vastakkain, mutta Kaken onnistuneen viiden päivän vonkauksen jälkeen Aune lämpeni jälleen (Taimi ei ollut huijattavissa), rauha tuli maan päälle ja kissat sai vihdoin unta pallukoihin..

Niin. Kunnes ne toisistaan erotettiin, eli tänään siis ajeltiin kotiin. Nyt flunssaolo, joo tietenkin, ja huomenna siitä huolimatta laitan kunnolla KYNSIÄ ja R+K eli ripsikulmavärjäys tiedossa, sekä BLONDAUS tyvikasvulle sekä VÄRJÄTÄÄN muutenkin tukka uusiksi, epämiellyttävä on pääväri tällä hetkellä. Siinä varmaan suurimmat, plus huomenna haetaan vihdoin uusi AVAIN uuteen kämppään, mennään tsekkaamaan se lukaali sekä voidaan aloittaa muuttoa! Hienoo et oon muuten pakannut... no, vloppuna sit, ahneella on kaakkainen loppu vai miteeen....

2 kommenttia:

  1. Tää oli tosi kiva postaus, ihanan pitkä :P

    Ihanan herkullisen näkönen kakku<3

    VastaaPoista
  2. :DD Hyvvee kakkua oli, harmi vaan tuo vatsatauti, sen jälkeen en oo pystynyt tummaa suklaata syömään ollenkaan uuh ;D

    VastaaPoista

**Comments? Yes, please!** ^_^