lauantai 5. helmikuuta 2011

Reissuja

Tylsä lauantai, rutiinipäivä. Jotain ostelin, en mitään mielenkiintoista, ja ilmakin masisteli. Eilen käväsitiin Sauvossa hoitamassa pari pikkuasiaa, ja herranjestas sitä kylmyyttä autossa. Lämmitys ei sitten pelittänyt ja puhalleltiin pakkasta ilmoille koko matkan ajan. Ja siis matkahan kesti lopulta yli 4h. Reissuun sisältyi myös jokseenkin nihkeetä tarpomista metrin lumihangessa, hirmuinen lumituisku joka ei millään ottanut laantuakseen. Nooh, olihan sitä kiva päästä välillä Turun ulkopuolelle, vaikka olosuhteet oli mitä oli. Käväistiin myös Salo Cityssä, urgh. Nihkee fiilis jäi tuosta Salon suuresta ylpeydestä eli ostoskeskuksesta, tai ennemminkin niistä TEINEISTÄ. Aaargh mitä paskaa. Tykkäsi kovasti naureskella tyypille jolla sattui olemaan vähän massasta poikkeava tukan väri. Ja niitä notkui joka penkillä, notkelmassa ja kadunojassa. Sori mut menis välillä kotiin.
Kirppikseltä lähti mukaan tämä, tykkään <3 <3 <3 Vihdoin Hohto omaksi jeejee!! :))

Paluumatkalla säätilanne oli näin iloinen:

Pthyi, talvi. En tykkää. Kevättä pikkuhiljaa janotessa. (Ollaanpas sitä nyt pahalla päällä. Mikähän auttais? Niinpäjoo.)
TÄSSÄ SITÄ viimekesää ahh..




Ens kesänä taas telttaillaan Bodomilla se on selvä! :)) Kiva reissu paitsi et aamul tuli vettä niin prkleesti ja tuli äkkilähtö hah.

Ihana blondi tukka muuten kuvisssa :DD Aika tylsä siis. Täytyy kyl sanoa että oon jo vähän kyllästynyt pinkkiin, ehtihän se jo jonkun kuukauden päässä ollakin. Mitähän kivaa sitä päähän keksis seuraavaks kun tuohon tasaisen valkeaan paluu tuntuu ajatuksenakin edelleen hiukan nihkeältä..? Noh ensin ainakin haalistellaan tätä pois, nyt ollaan taas siellä kirkkaammassa ääripäässä:

No sopii ystävänpäivään :)) Toivottavasti keksitään jtn kiwaa silloin kurr kurr..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

**Comments? Yes, please!** ^_^