keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Eilen ja tänään

Täällä taas. Eilinen oli masentava päivä lukuisilla eri tavoilla, kaikki meni pieleen eikä sitten olis voinut vähempää kiinnostaa joku blogi. Niinpä. Mutta tänään ei sitten menekään mikään pieleen, koska sain pari asiaa hoidettua, ja sitten odotellaankin äijän hiihtistä. Se ihme koittaakin jo parin pvän päästä, hurrhurr :DD Eli päästään silloin reissuun, vaikkakin ajellaan vain tuonne 300 kilsan päähän siskon luo, mutta pääseepähän pois Turusta, ja se on arvokas asia se. Plus sinne on aina tietenkin kiva mennä, koska siellä 1) saa hyvää ruokaa kerrankin 2) on hyvä ilmapiiri 3) saa näkymiä jälleen itsensä aktivoittamiseen ja tottakai 4) pääsee kasvattamaan turvallisuudentunnetta muksumaailmassa :DDD Siitä seuraavaan ponnahdusikkunaan, eli ostamaan kummitytölle etukäteissynttärilahjaa. Ah ihanaa, vielä kun kokisi sen takauman kun 5 vee pamahti täyteen, ja sitten satoi leluja taivaasta ja maastakin kait. No siis, arviohan tämä vain, 5-v synttärit on nyt jo kyllä verhoutunut hämärän menneisyyteeni takapihoille, mutta leluihin silloin hukuttiin joka tapauksessa, ja synttäreinä sitten vielä vähän enemmän näin luulisin kyllä juu. LELUT, niitä en ole unohtanut näinä synkkinä aikoina. Aikoinaan sen miniponisetin tai muovisen jylhäkallion saaminenhan (väsyttämällä) oli yhtä suuri tapaus kuin tänä päivänä suoritettu erittäin onnistunut vaatehankinta. Lelut taisi olla kyllä vielä parempi juttu. Psyykkeelle, näin on.
Nallukka lähtee ekana mukaan tulipalon sattuessa (Kake saa pelastaa itsensä). Ihan vain kunnioituksesta menetettyjä osia kohtaan. Sillä on suukin tuohesta (sydän)



Vielä kaksi mainitsemisen arvoista kaveria, eli lammas (nimetön? muistuttaa joka tapauksessa edelleen hämmästyttävästi ja pelottavasti edesmennyttä lemmikkikania), sekä vanha dyyd Omo:

Joo. Näille on aina tilaa, aina tilaa.

Bai tö vei, eilen tuli juostua paikasta toiseen, mutta ehdin vähän shoppaillakin. Eli toteutin hiukkasen shopping listiä, etten nyt ihan sentään pelkkää skeidaa täälläkin jauhaisi :D Väänsin siis itseni siihen ahdistavan pieneen ja kituvaan Cybershopiin, jonka liikevaihto nousisi varmasti tähtisiin lukemiin jos suoritettaisiin myymälät suurempiin ja meluisempiin tiloihin, joissa myyjillä olisi muutakin tekemistä kuin palvella 3 x asiakasta, joka tuli vain katselemaan. Kyllä, juuri näin. (Muuten, mä haluun sinne töihin)
Joo, näitä tarttui stressin alaisena olevan asiakkaan jähmettyneisiin kouriin:
No se huivi.

Uudet pinkit rinkulat. Yippee. Tällä kertaa eläimellä varustettuna, näillä mennään.

Ja ei sit muuta. Tää oli tässä.

Noh. Shoppailusta matka jatkui metsästämään uusia lisäansioita, eli alettiin miehen kanssa taisteluun köyhyyttämme vastaan, ja otettiin vastaan hulppea duuni josta maksuakin tulee huimat 18 e /kerta. Odottelin kiltisti autossa kun mies meni allekirjoittamaan sopparia :D
(esteettisistä syistä kuva jälleen ylivalottunut)

Näitä tuotiin 500 kpl reissusta kotiin:

Eli ollaan mainostenjakajia XDDD Se siitä köyhyydestä!

Ja jotain muuta kakeria vielä...
Korujen siivouksesta jäi tämmöinen kasa ylimääräistä...öh. Mitäs näille?

Kaakkakin sai pesäkopin :D Onpa hieno..

Ja vielä pää, heijj!

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva postaus! :) Hauska lukea mitä teiän päivään kuului ja nähdä kakesta kuvaa kuin iso möllykkä se jo on :D Noi sun ostokset oli just kivat, piristää kivasti sun luukkia :)

    Ja toi alin kuva.... Ihan turhaan aina haukut itteäs maiskuli! Mun mielestä sä et oo koskaan näyttäny yhtä raikkaalta, eläväiseltä ja kauniilta kuin nyt! Tuo hiusten väri ja nykyinen tyyli pukee sua tosi hyvin :) Jättebra :D - Marsu

    VastaaPoista
  2. Kiva ku tykkäsit :)) Mul oli hirvee stressi saada kaikki haluamani kuvat samaan juttuun, mut mahtuihan ne sinne lopulta! Otan ihan törkeesti kuvia nykyään ja sit karsin niistä jonkun tunnin ajan parhaita ennen kuin pääsen edes kirjoittamaan blogia haha :DD

    Joo mä olen myös samaa mieltä että tää nykyinen tyyli on miljoona kertaa parempi kuin vanha, tai sit se on sitä uutuudenviehätystä ;D Toivottavasti en kalkkeudu taas takaisin vanhaan... :)

    VastaaPoista

**Comments? Yes, please!** ^_^