perjantai 11. helmikuuta 2011

Same old hair

Oon vähän tööt, kun en ole tehnyt koko viikolla mitään järkevää. Taas tänään täällä elän pienimuotoista hiljaisuutta, ja katos vaan, tulin blogiin. Hieno ilma, kyllä, ja lenkilläkin ehdin kääntyä, mut pakenin äkkiä takaisin: ulkonäkö petti. Helvetin viima pakottaa mut jumittaa täällä, se on se salaliitto yhdessä taloudellisen tilanteen kanssa. Ja eiköhän niitä tekijöitä pystyisi listaamaan kunhan vain niinsanotusti antaisi itselleen aikaa. Hm, salaliittoteoriat.. Sehän tarkoittaa sitten virallisesti sitä että oon jälleen mökkihöperö, enkä aio lähteä kiertelemään, kaartelemaan tai kieltämään. NÄIN ON, ja mä haluun ulos täältä! Taidan mennä tuhlaamaan viimeiset rahani että saisin elämääni jotain mielekästä hetkellistä sisältöä. En olekaan tainnut muistaa itseäni rahallisilla avustuksilla ainakaan viikkoon, ja se on pitkä aika hiljaisuudessa.

No, eilen olin taas tyhmä ja värjäsin tukkaa tylsyyteen. Ei hyvä juttu. Niin siis ensinnäkin köyhän pitäis säästää (eli antaa haalistua ensin) ja toiseksi lopputulos ei ollut se mahdollisimman miellyttävä. Tukka oli taas lila, ja nyt pesen sitä hulluna että saan lilan pois, eli haalistan, eli ihan sama olisinko värjännyt ollenkaan. Sairasta täällä meidän pienissä kuvioissamme (lue päissämme. Siitä tulikin mieleeni että olis kyllä harvinaisen tervetullutta olla vähän päissään pitkästä aikaa, mutta jäi harmillisesti tämäkin viikonloppu sillä tasolla kokematta. Kohtalo puuttui taas peliin.).

Hiusvärikuvia koska oon niin mielikuvitukseton ja ennalta-arvattava tänään :D
Eli ainekset näin nätisti jaoteltuna: väri + normi hoitoaine jota siihen sörsselöin, parantaa riittoisuutta ja levitystä...

Ja mömmöt päähän (jotenkin irstas kuva höh):

...Ja lopputulos, joka on siis tänään otettu sen kuuluisan haalistamisen jälkeen. Sävytin kuvaa tietenkin vähän siniseen, koska kamera nappasi oikein iloisen kuvan täydellisen pinkistä päästä, mikä ei sitten vastannut ollenkaan todellisuutta, ja sehän ei ole ollenkaan hyväksyttävää...

Joooo tiedän, aina näitä samoja kuvia samasta tukasta, mut ehkis otan tänään jotain pientä kivaa lisäksi, jos saan aikaiseksi laittautua, ja ennenkaikkea tota tukkaakin laitettua edes vähän. Siinä samalla vois vaikka tehdä uuden meikin, muuten en ole jaksanut sotata itseäni tänään. Jospa pääsis vaikka kauppaan tänään, awesome sanoi hansonit ja potkaisi tyhjää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

**Comments? Yes, please!** ^_^