torstai 3. helmikuuta 2011

Pääasia.

Moro. Ehdin täs tehdä taas pikajutun, ja juttu kertoo mistäs muusta kuin... päästä. Joo. Hiuksia taas pähkäilin koko päivän, kun sitten vihdoin sain aikaiseksi soitettua sinne kampaamoon, ja sainkin ajan tänään. Joo, kävin kampaajalla, innostuin saksien viuhuessa, ja ahdistuin kihartimen lämmetessä. Hyvä kampaaja oli, ei siinä mitään valitettavaa, ymmärsi vaativat haluni ja näkemykseni, mutta mutta se kihartaminen! Tai no ei varsinaisesti kähärrin, vaan PYÖRÖHARJA, joka on yksi monista vihollisistani (nenä on ykkönen). Kun se latvojen kääntäminen ei vaan sovi mulle, tykkään suorasta. No pesin tukan ja kaikki oli taas hyvin. Ei tullut unettomia öitä ja pakkototuttautumista, vaan olinkin TYYTYVÄINEN! (Miks mul on aina toi sama paita päällä kuvissa..)

Otin pari fotoo tukasta, mut näissä näyttää kyllä samalta kuin ennenkin, se on se valokuvien huono puoli. Tai mun kameran. Mutta siis pyhä tarkoitus tässä oli ikuistaa päältä lyhyempää haituvaa. Aika paljon lähti tukasta, mutta aika paljon jäikin. Pituus säilyi huh :DD HIRVEE juurikasvu, se lähtee tänään..
näillä:

Tyhmiä ilmeitä, yritin peittää naaman, ei tartte välittää niistä (tai voi yrittää olla välittämättä jos pystyy). Mun pitää muuten opetella laittaa nyt tukkaa paremmin, hyvä leikkaus menee hukkaan.


Joo. Lähdenkin nyt laittaa väriä. Harmi et täytyy sanoo hyvästit babypinkille, mutta tuleehan se sieltä taas aikanaan. Juurikasvu on nyt priority #1. Ja onhan se kirkas pinkki taas vaihtelua, aloinkin jo vähän kyllästyä. Nyt uusiutumaan jälleen, morjens! Täs vielä IHANA MICROBUGGY jonka ostin miehelle synttärilahjaks. Osoittautui napakympiksi, sen parissa viihdytään molemmat ainakin toistaiseksi :DD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

**Comments? Yes, please!** ^_^