keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Where`s the PINK?

Mitäs mitäs täällä, tein vähän taas uudistuksia ulkoasuun, koska mielikuva miltä tän pitäis näyttää on olemassa, mutta taidot ei ihan riitä. Teen siis pikkuhiljaa sitä, mihin pystyn. Ja jos ei kuvatekstit yms näy, toivoisin siitä mahd pian kommenttia, koska huomasin tänäänkin että kuvatekstit oli yhtä symbolia ja sitten kun päivitin, siinä olikin taas ihan oikeeta tekstiä. Samoin eri selaimilla sekoittaa ulkoasun, kuten tekstit vääriin paikkoihin, ja en kyllä osaa sille asialle tehdä mitään, kun Chromella näyttää oikein hyvältä. En tajua, ja ahdistaa kun yritän saada jotain aikaan ja välillä tää temppuilu menee täysin yli mun ymmärryksen. Taidan vaan tästä lähin tehdä tekstit vanhaan muotoonsa.
Muuten, lisäsin tuon heittomerkinkin otsikkoon kun tuon fontin kanssa se mahtuu siihen, vaikka tavallaan tykkään otsikosta ilman. No mut, ilman sitä ihmiset luulee, että oon ihan käpy englannissa, ja siis kyllä, olen tiennyt koko ajan että siinä pitäisi heittis olla :DD

Oon kans ihan hurahtanut tuohon Blingeehen, siellä saa tehtyä niiin ihania fantasiakuvia, en ikinä saa tollasista tarpeekseni, nevöevö. Täällä tuun tietenkin lähiaikoina viljelemään noita kuvatuloksia, laitan niitä kaikkialle, lisää ja lisää naamakuvia, buahaha. No hei, ei se ollut läheskään yhtä kivaa fantasiamuokata sitä silmää, ihan plääh, parasta on nähdä mihin oma naama taipuu ja miten paljon sen olemusta saa muutettua, kyllä.

Piti laittaa kuva haalistuneesta pinkkitukasta eiliseltä, koska on sitä jo ikävä, mutta päätyi sekin käsittelyyn... No, tukka meni piiloon, mut sehän ei ole enää pääasia niinsanotusti ;D


(Mitä helvettiä tuolle html-koodille voi tehdä?! Löytyiskö siihen jotkin simppelit alkeet? Tuo toinen muokkaus-välilehti turhauttaa pelkällä olemassaolollaan!)


Nojoo, fantasiakuvista matkataan sitten eiliseen ja tällä kertaa in real life. Odotin ensin maanantaita ihan himona, koska silloin oli tarkoitus ostaa pesukone ja kaikkee sälää kotiin, mutta se shoppailukierros oli ihan floppi. No, pesukone meni nettitilaukseen ja eilinen uusi yritys sälän suhteen. Ja just tän takia vihaan Turkua: täällä ei ole mitään. Kun siis lähtee hakemaan yksinkertaisia kippoja ja kuppeja kylppäriin, mitään ei tule vastaan. Ikea oli pettymys, kun etsin kylppäriin hyllyä/vaunua pyykkipussilla, ei mitteen. No, nämä löysin silti ja hinnat laitan mukaan koska yksinkertaisesti haluan tietää paljonko kulutin :D


Sydänmatto, koska hamstraan tänne kaikkea pinkkiä.
Vesikasvi oli miehen nimpparilahja itselleen :D
Ikea, 3,99e



Jostain syystä se on aika söpö :D Ehkä sinne vois jallittaa jonkun sintin tai sammakon...
Ikea, 2,50e



Pinkkiä myös pöydälle, heh...
Kodin Ykköset, 3,99e



Ja kylppäriin...
Sittari, 5 e



Joo, ja tottakai Kökölle myös :D Tässä nyt vihdoin se sen uusi vessa, joka toivottavasti säästää mut viime viikkojen harmeilta. Väristä ei ollut tinkimisvaraa, tätä etsittiin ympäri Turkua! Samalla se musta klöntti sai myös itseensä sointuvat kipot ;)
Tarjoustalo, vessa 21e, kippo 4 e

Aijuu, yksi asia stressattavaa vähemmän elämässä, nimittäin loppui mainostenjakoduuni lyhyeen, kun selvisi että meitä niinsanotusti kusetettiin palkan suhteen. Siihen loppui omakustannetyönteko, ja nyt on taas vapaa-aikaa ja viikonloput ahhh ja huh :O Ja sen kunniaksi uudet kynnet:

Nämä tuli tehtyä eilen illalla pimeässä enkä jaksanut panostaa oikeisiin välineisiin,
siksi hutiloitu liukuvärjäys ja muutenkin. No hah, kelpaa kyllä mulle koska saan taas käyttää timankkeja ja värejä...


Valossa kivemmat värit, vanha oranssi vaan taisi hm, jäädä näkyviin, no älkää katsoko sitä :D



Ja äsken tuli tää luukusta, wuhuu sille ja Spiritin mainoslehtiselle, tykkään!


Eli siis lukemaan pääsen kunhan tää blogipiina on onnellisesti ohi. Juu niin, laitoin myös tilauksen Ebayhin niistä ihanista arskoista, toivottavasti tulee mahd nopeasti, ja tällä viikolla lähtee tilaukseen myös laukku. Pesukonetta odotan tällä viikolla jo saapuvaksi, eli paljon on tavaraa tuloillaan :DD Heh, tuota deen käyttöä vois rajoittaa, mut sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen. Aijoo, vielä sen verran tukasta, että värjäsin sen sillä luonnonvaalealla, ja nyt se näyttää lähinnä harmaalta oljelta. En tiedä, mitä sanoa, ei ihan sitä mitä odotin, äääh. Laitan kuvaa kunhan olen kokeillut meikkiä tukan kans, ja joo, aion kyllä keksiä siihen jonkun peiteratkaisun.
Nonniin, en jaksa enempää, menen, see yaa..

3 kommenttia:

  1. Noi vesikasvit on hauskoja =) Oon kans katellu niit Ikeasta. Tosi kivanvärinen toi kissan uusi vessa =)

    VastaaPoista
  2. Joo, niitä vois ostaa kokonaisen rivin hyllyyn =) Munki mielestä on hiano, ja jos tuollaista konttia täytyy pitää esillä niin olkoon sitten ainakin hyvän värinen ;D

    VastaaPoista

**Comments? Yes, please!** ^_^