maanantai 14. maaliskuuta 2011

Weekend Special

Böö. Mäkin otin vihdoin edistysaskelia Bloggerissa ja keksin pari uudistusta tänne blogiin. Kyllä sitä voi ihminen olla tyhmä, niin tyhmä kun ei vaan tajua yksinkertaisia asioita. No, parempi myöhään tai jotain. Oon taas niin helvetin kyllästynyt tukkaan, että tänään lähtee päähän uusi väri ja ajattelin pistää pinkin sivuun hetkeksi. Eli siis ihan tätä lähden läträämään, ja ehkä muokkailen sitä myöhemmin parilla muulla värillä. Pakko saada hengähdystauko värjäilyssä, ikäkriisissä ja ihmisten ihmettelevissä katseissa, joopa joo.


Olishan se muuten kiva jos väristä tuollainen tulisi, mutta ei mulla todellakaan ole harhakuvitelmia tuloksesta. Sävy siis luonnonvaalea jälleen, ja viimeksi onnistui ihan hyvin. Vähän ahdistaa, jos siellä jokin vihreä X-tekijä päättää ottaa ylivallan ja tehdä omia yksityisiä tuhojaan jo blondattuun tukkaan, mutta luulisin tuon sävyn olevan enemmän kellertävä kuin sininen. Joo, no sen näkee sitten ja olen tehnytkin jo lukuisia uusia vaihtoehtoja, jos tää ei miellytä. Tavalla tai toisella.
(Hei mistä löydän tosi hyvän hiusblogin, haluun!)

Räpsin viikonloppuna taas aika lailla kuvia, ja tässä on viimeisiä silmäyksiä tähän kulahtaneeseen pinkkiin, ihan hirveä sävy taas tällä hetkellä, ja tuosta tilasta ollaan menty edelleen alaspäin, mitenkäs muuten ;D (Ja miksen saa toimintaan kuvan siirtely/muokkauspalkkia, onko se tää blogimalli vai mikä sen estää? GRRR tarviin sen koska tää ulkoasu on edelleen ihan liian uuno, mut ku on tyhymä niin on..)

Siisteyttä tähän päähän, kiitos! Suoristaminen vois tehdä ihmeitä ;D
(Oho, kuvateksti toimii, no nyt oon ihan sekasin tän kanssa...)


Joo. Ihme sekoilua, jospa pysyttelisin kaikessa vanhassa enkä koskaan yrittäisi edes kokeilla mitään uutta, ehkä sitten maailman yksi pieni kaaostekijä olisi hallinnan rajoissa. Ihan varmaan. Kokeilin muuten lyhyttä tukkaa myös viikonloppuna, feikkinä tietenkin ja vahingossa, oikeasti tukkahan oli vain laitettu kiinni :D Noh ei mulle kyllä koskaan ole ponnari sopinut :D






Nonniin, tukasta eteenpäin eli asiaan eli viikonloppuun, joka oli kaiken kaikkiaan aika pläääh, koska piti jakaa niitä helvetin mainoksia, perjantaina paahdettiin mainoksia Raisiossa ilman navigaattoria päiväviidestä puoli kahteentoista yöllä, ja palkkasaldo taisi olla 27 e/nokka. No ei siinä voi muuta oikeesti sanoa kuin voi saatana. Lauantaina iloiset lehdenjakajat jatkoi vuoroaan, ja se oli sellaista väsymyksen, huonon olon ja turhautuneisuuden sekasotkua, että suunniteltu rento lauantai-ilta oli suoraa jatkumoa päivän tapahtumille. Onneksi pidettiin silti kiinni suunnitelmistamme ja korkattiin vähän alkkista, koska ei ole tullut otettua kulhoa melkein 3 kuukauteen muistaakseni. Ja tippuihan se, alkkis alas siis. Moraalit sivuun sitten, koska tää on vain elämää.


Ihana Spumante, tää teki illan :D



Me ollaan näin tylsiä. Eli ei KEKSITÄ mitään muuta tekemistä
kotidogausiltoihin kuin kortinpeluun, tää on jo perinne. Äksdee.


Mtnnn en oo kumonnu :P
(hieno yritys piilottaa silmälasit :DD)


Kaakalla ei ole ikää.


Jaki.



The real energy drink.



Sunnuntaiaamun klisee, Kristalista. No, se on iso.

Tässä vaiheessa on pakko sanoa, että tuo kebabin metsästys ei sujunut ihan niin hienosti, ja että tuo sunnuntai ei todellakaan sujunut odotettujen kliseiden mukaisesti. Päätettiin sitten ajella ja etsiä halpaa kebabia, oli kiva hängouveri, ja töttöröö, meillä päin kun bensavalo palaa aina niin tällä kertaa se siis yritti oikeesti varoittaa meitä. Bensa loppu, autoa lykkimään tien sivuun, ja kävi siinä pari tuntematonta avittamassa ja hinaamassakin. Ihmeissäni olen siitä vieläkin, luulin et suomalaiset ei auta toisiaan :OO Sitten kävelemään, äijä oli sitten t-paidassa liikkeellä, ja maaliskuun hankien keskellä 20min kävelymatka varmaan tuntui. Noh, tietenkin haettiin sille ensin vaatetusta, sitten tankattiin kalliiseen kanisteriin ja puolet taisi siitäkin roiskua Tebskan pihaan. Kun lopulta päästiin kebabille, haistiin bensalta ja maistuttiin kans, ja ranskikset oli menettäneet tehoaan huomattavasti. Näin meillä siis.

Joo, taisi tulla jokseenkin negatiivissävyinen juttu tästä, koska ärsyttää lähteä kohta lenkille, mutta parempaan päin menossa, koska viikonloppu on ohi. Terveelliset elämäntavat saa siis jälleen luvallisesti hyppiä kebabin naamalle, ja on sekin helpotus se.

Tänään keskityn muutenkin kivaan. Mennään siis vihdoinkin ostamaan pesukonetta tänne, samoin uutta hiekkista Kakelle sekä kaikkee muuta pientä sisustusta, siitä olen oikeesti niiin happy! >


Loppukevennys: kynnet, jotka toivottavasti kestää tän vkon mainokset. Oon vieläkin himona tuohon kultaglitteriin :DD

Okei, nyt lenkkeilylle, on uudet musiikitkin ladattuna, jee ja bai.

3 kommenttia:

  1. Kivoja uudistuksia ja kivoja kuvia :) Kake-kuvat on musta aina just parhaita :D Kaakka :D -M

    VastaaPoista
  2. Tänks! Haha joo :DD Joku vois vielä opettaa mulle koodinmurtoa niin sais oikeesti isoja muutoksia ulkoasuun... ;D

    VastaaPoista
  3. Juu se ois hyvä homma osata koodaamista ni sais muokkailtuu asiat just sellasiksi kuin haluaa :D

    VastaaPoista

**Comments? Yes, please!** ^_^