maanantai 7. maaliskuuta 2011

Herkkuja

Huomenia. Tänään ei oikein mennyt toi juoksulenkki putkeen, tie oli liukasta ja jouduin kävelemään viiden metrin välein ja kiroamaan ääneen enemmän kuin yleensä. Kunto tuskin nousi, ja taisi jäädä kaloritkin kuluttamatta. No, nyt onnellisesti kotona ja aamiaisen kimpussa. Oon tylsä, mutta taitaa olla taas aika miettiä tuota ruoan terveellisyyspuolta. Olen viime aikoina mussuttanut taas aika lailla vapaamielisesti, ja eilen illalla tuli raja vastaan, alkoi ahdistaa kaikki ne sokerit ja rasvapallurat, mitkä olen itseeni taas viime aikoina ahtanut. Harmi vaan, että tää tulee mulle kausittain. Ennen jouluahan laihistelin onnistuneesti taas viitisen kiloa pois, ja nyt olen kivasti saanut niistä ainakin pari takaisin, koska kausi vaihtui ja nyt en taas jaksa välittää.

Viime vuoteenhan mahtui kaksi laihista, molemmat oikein onnistuneita, mutta into lopahti ja fättiä alkoi taas kertyä. Aika typerää tuo lihominen ja laihduttaminen, aina samojen painojen sisällä. Nyt olis taas hyvä sauma jatkaa ja pudottaa vielä 5 pois, mutta ei taida olla vielä kausi siinä pisteessä. Jumalauta kun jaksaisi edes syödä terveellisesti joka päivä, niinkuin ennen, kun lempiruokiin lukeutuivat riisi ja linssit, ahhh <3

MUTTA aamiainen tänään oli siis hyvä alku, ihanaa 4 viljan puuroa + smoothie mustaherukalla, kiivillä ja activiajogurtilla, niin ja kaurahiutaleilla tietenkin :D (harmi vaan et makeutusjauhe loppu, sokerilla taas läträttiin...)


Ja tää terveysintohan alkoi siis lähinnä siitä, että eilen oli sunnuntai, ja aloitettiin sitten aamu poikkeuksellisesti lähtemällä Prismaan heti puolenpäivän aikaan. Mukaan lähti lämmin juustopatonki ja tomaattilevitettä (niin ja pari laskiaispullaa, oli alessa ://). Koska yleensä vedän naamaan suht terveellisen aamiaisen, tää oli mulle liikaa, ja niin, hm, siinä yksi syy.
Tässä ÄIJÄN eilinen versio aamiaisesta, eli kokonainen patonki ja kannu paksua kaakaota huh :D


Joo, eilen saatiin muuten muuttokin valmiiksi :DD Kynsin hampain väännettiin loputkin kämpästä tyhjäksi, ja tänään palautan vihdoin avaimet. Viimeistelin sitten uudenkin kämpän vihdoin, ja sain peilit ja linnut paikalleen <3 <3 (paljon on sydääämiä tässä postauksessa)


Sitten vielä vaateasiaa, eli iso ongelmahan oli nuo mun ylimääräiset vaatteeni kaapeissa, koska tänne ne ei mahdu ja häkkikellariin en uskalla viedä. Pakko oli tehdä kompromissi, eli valkkasin muutamat kappaleet tänne uusiokäyttöön ja loput valitettavasti menee häkkikellariin -ilmeisesti noutajaansa odottamaan. (Tällä kertaa sinne on kyllä huomattavasti vaikeampi murtautua, koska ruuvattiin sinne extraseinät ja tuplalukko, ja haen sinne vielä kettinkiä varmuuden vuoksi, hah.)
Inspiroivia vaatteita löysinkin sieltä unohduksen muovisäkeistä, näille aion antaa uuden mahdollisuuden:

Leopardipaita, tää oli muistaakseni toosi ihanan tuntuinen päällä :D

Hameita keväisten legginsien kavereiksi...

Uii pääkallopaita <3 (yksi <3 lisää mahtuu aina joukkoon), ja seeprapaita menneiltä ajoilta...

Näille en oikein ole löytänyt käyttöä, mut säästän joka tapauksessa, jos joku joskus niitä vähän tuunaisi mulle sopivammiksi....

Harmaata eli leopardia ja niin söpö, niin söpö pikkujakku :D

Pursuileva Ikean kassi lähti häkkikseen, pelastettuja kuteita jäi tänne notkumaan vain pari hassua pinoa yhyy:

Juu. Hirvee himo tuli kunnon kivennäisveteen extra hiilihapoilla, hellöyy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

**Comments? Yes, please!** ^_^