maanantai 28. maaliskuuta 2011

Lauantai Party

Moro, nyt on viikonloput biletelty ja krapulapäivät ohi, huh. Maanantain tulo tarkoittaa aina sitä kuuluisaa paluuta normaaliin päiväjärjestykseen -ja terveellisten elämäntapojen paluuta. Onneksi! Masistelutkin saa jäädä tuonne viikonlopulle, vaikka huomisella onkin muutama hoidettava asia, jotka ei ainakaan mieltä ylennä. Mutta, nyt keskityn taas näihin elämän ihaniin pieniin turhiin asioihin, koska ne pitää ahdistuksetkin poissa =D Tarkoituksena alkaa opiskella vähän noita koodauksen alkeita, että pääsisin vähän eteenpäin tästä ulkoasun tylsyydestä, ja perehtyä muutenkin blogin ongelmien ratkaisuun (niinkuin nuo linkit, siinä yksi murheenkryyni, harmistus niitä kohtaan, kun en vain saa toimimaan).

Ai joo, tänään ei tullut paketteja postista, vaikka vähän niitä jo odottelin. Huomenna pitäis tulla jotain, harmi vaan etten ole kotona silloin kun posti tekee tuloaan. No kunhan tulee sitten kanssa. (Jos ei tule, uskoni postimyyntiä kohtaan romahtaa ja päätän tulleeni huijatuksi, joo)

Mutta viikonloppuhan siis jatkui tuosta kuohuviinin yksinkertaisesta maailmasta eteenpäinkin. Ja ei, EN jäänyt sitten kotiin sillä kertaa maistelemaan, vaan lähdin kamujen matkassa Turun yöelämään, pitkästä aikaa. Ja se siitä ahdistuspäivästä, koska ilta oli oikein hauska, eikä edes väsymyksestä tietoakaan, mikä oli kyllä harvinainen ilmiö heh. Piristää todellakin tuo baareilu nyt kun siellä tulee käytyä niin harvoin =D

No tässä lauantai- illan pientä kivaa...



Naamasta on luettavissa, että tämä ei ole illan ensimmäinen shotti =D



Tanssilattialla with Marsu =D Ei saa katsoa mun ryhtiä.



Nää näyttää likaisilta, koska ne on Fortesta. Energy drink terästettynä totta kai, sekä mun ikuinen suosikki Marianne, jonka alkoholipitoisuudesta en olis ollenkaan niin varma. (Pöytäkin on likainen, yaki. Ja jonkun vanha bisse taustalla, niin, sekin on likainen.)



Marzu with Jamina =D


Juu, sellaista viikonloppuna. Olihan se ilta enemmänkin kuin vain pari hassua poseerausta (JA Fortessa oltiin onneksi alle tunnin verran, koska meni aikatulusta edellä kiinni). Heh sitten vielä kävelin kotiin, mikä oli kyllä suunniteltua, mutta siinä vaiheessa kun 40 min kulunut ja saappaat alkaa painaa joka paikasta, ja pakolliset puhelutkin soitettu, alkaa se jäljellä oleva tie näyttää niin kovin horisontittomalta ja kylmältä. Ihan lähiaikoina en kyllä kotiin aamuyöstä kävele, en.

Sunnuntai valkeni liian aikaisin (varsinkin, kun täältä puuttuu edelleen pimennysverhot), ja heräsin ovikellon soittoon. Tää mun miehinen puoliskoni seisoi oven takana mukanaan 3 kassillista ruokaa, heh =D Ei tarttenu mennä kauppaan (mikä on hyvä, koska noi baareilut kutistaa tiliä oikein kätevästi. Vaikka meniskin Forteen.)


Näillä vois taas pärjätä jonkin aikaa :P



Ja lopuksi vielä uusin kaverini UPO, joka ansaitsee kunnianosoituksen pelkällä olemassaolollaan. Toivottavasti meidän yhteinen taival tulee olemaan pitkä ja toimiva (Hänessä on vuoden takuu )


2 kommenttia:

  1. Kivasti piristi tää postaus maanantaipäivää :)) Kuvat oli hei paljon parempia mitä puhuit :D Tosi jees :)

    VastaaPoista
  2. Thanks =D Ihan kivoi niistä tulikin joo. Toi Marianne muuten maistuis mulle milloin vaan :P Slurps.

    VastaaPoista

**Comments? Yes, please!** ^_^