keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Shopping list #3 -turhia unelmia

Vedin naamaan puoli pakettia keksejä, loppui kesken. Sain käytyä lenkillä, hahhaa, näytinpäs, vaikka oli se vaikeaa. Kun on jumittanut perunanan kotona viikkokausia, juokseminen ei olekaan mikään yksinkertainen diili enää. Noloo, piti pysähdellä vähän väliä ja keuhkot ylirasituksella puuskutin ylämäkiä. Miten voi kunto rapistua parissa viikossa (muutamassa kuukaudessa) jos on juossut säännöllisesti jo viitisen vuotta? Ei tajuu.

Soitin sille yhdlle helvetin eunukille, talkkarille. Pyykkivuorosta ja asunnon lämmityksestä. Se oli nihkeänä niinkuin aina, kuulosti siltä että jokainen sana tuotti suurta jännitettä lihaksistoon. Nuori mies, sentään. Tää munaton pomppeli sanoi että viettää päivän raksamiesten kanssa (!) ja että täytyy soitella huomenna sitten. Kysyin, mihin aikaan voi soitella (koska se on aina jossain katolla kun soitan sille), ja vastaus: no siis tähän samaan aikaan olisi tarkoitus olla tavoitettavissa. Tunsin itseni taas tyhmäksi puhelun jälkeen, miksi? Mitähh?

(kivat helmet löysin kuvaan :D)

No. Tässä vähän unelmia tulevaisuuden varalle, joukosta siis karsittu pois kaikki turha niinkuin pimennysverhot, kylppäriroskis, sähkölämmitin ja kiva duuni. Nää jäi jäljelle..

KYNSITIMANTIT! Näitä lähden hakemaan heti kun pääsen täältä kotoa jonnekin, ja ostan ison määrän ja laitan ihan överikynnet! Mitkä tahansa kynnet muuttuu ökyiksi timankkeilla, näitä siis. Olen myös päättänyt, että näihin mulla on varaa vaikka rahat muuten loppuiskin, kyllä vain. Ja teenkin muuten niin, että kun oon ne saanut hommattua, otan yhtä mageen kuvan omasta luomuksestani eikä se ole enää pelkkä varastettu googletus (tai turha unelma).

(Toi sormuskin muuten kelpais, pistetään sekin listalle)

Vaaleat, vaaleat siniset tai turkoosit piilarit ois uiui:


Piilareita oon siis suunnitellut uuden tukan kaveriksi, ja se uusi tukka olis sävyltään jonkinlainen kirkas vaaleanpunainen aprikoosi, oohh sitä olen tässä salaa suunnitellut jo kuukausia. En vaan tiedä yhtään, millä saisi just sen sävyisen tukan, en edes löytänyt yhtään vastaavaa kuvaa netistä. Tää oli lähinnä, ja sekin hippusen liian oranssi.


Pidennykset vois olla ens kuun ostos, ehdottomasti... Ehkä repäisen ja ostan osarilla Cyberista ne muoviset. Pinkit vai mustat? Pinkkeihin kallistun, vaikka mustat oliskin monikäyttöisemmät. Vaaleanpunaiset? Voi helvetti miksei normaaleilla ihmisillä voi olla tällaisia hiuksia?!! Paska elämä :D


Ja laukku pitää kans saada kevääksi, taidan tällä kertaa valita jonkun vähän näkyvämmän, olenkin kannatellut mukanani tuota kituvaa mustaa pussukkaa jo liian vanhoista ajoista lähtien. Nahkapintakin lohkeillut sieltä täältä. Ennen ostelin jatkuvasti laukkuja piristykseksi, ja nyt en ole edes asiaa huomannut. Mikä mua vaivaa?! Tästä taantumuksesta ei auta muu kuin tervehtyä. (Ei auta ne vanhatkaan laukut, ne on pöllitty.) Tämmöisen voisin kovasti, kovasti haluta:


Juu. Meni taas vanhan toistoksi, aina vain nuo pidennykset keikkuu mukana. Mutta tämä oli siis lähinnä turorial itselleni kevään ostoslistaa liian kauan miettiessä. Mitä lässytystä tää taas on, hö. Noniin meen kaivaa jostain esiin vaaleanpunaisen lippikseni koska vaaleanpunainen tuntuu olevan se juttu tänään. Niin, varmaan siksi että huomenna katsotaan Tuksu menee naimisiin XDDDD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

**Comments? Yes, please!** ^_^