sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Dudu likes Weekendi

Jooh, vielä vähän viikonlopusta, eli lauantaina eksyttiin Myllyyn kiertelemään (tarkoitus oli saada mulle kännykoru, koska se on niin ihanasti jo mennyt juttu), mutta tultiin Alkon kautta kotiin. Hyihyi meitä, jo toinen lauantai putkeen. Kännykorun (tai pehmon) päädyin sitten myös tilaamaan netistä (vaikka olin luvannut itselleni että tällä kertaa ostan ihan puhtaana käteen), koska valikoima nyt vaan on ihan eri luokkaa, ja nyt sitten kärvistelen taas jälleen kerran kun en kestä tätä odotuksen piinaa.

Mutta eilen ei piinattu muuta kuin maksaa, luulisin =D
Päätin laittautua tällä kertaa iltaa varten, vaikka siis ihan kotona oli aikomus jälleen kahden kesken äijän kanssa maistella. Ja koska en kuitenkaan pääse mihinkään lähiaikoina -jos koskaan enää, jumissa täällä, niin. Joten päätinkin sit, etten tällä kertaa näytä siltä samalta tutulta kalsarikänniläiseltä, ihan vain siksi että oli lauantai ja jotain tekemistä sentään, ja koska en aio kalkkeutua vain siksi että baaripäivät alkaa olla surullisesti lähimenneisyyden puolella...
JA laitan tänne kuvia ihan siitä samasta syystä, plus siksi että oon vieläkin niin ihastunut näihin extenssöneihin :DD

Kukkasia päähän ja otoksia joka kuvakulmasta. (Myönnetään, vähän kyllä harmittaa toi tukan väri kun se on niin... no, tavallinen. Sama vanha blondi taas. Tännään ajattelin laitella vaikkapa mustan tai mustapinkin raidan johonkin väliin ettei nyt ihan tylsyyteen kuolla tässä..)








Noh sitten olennaiseen eli nostetaan malja jne jne.


Joku seurasi varjoista. Ja kyllä, se on jaffadrinksu viinilasissa, meillähän ei turhia hienostella.



Sama aika sama paikka, ensi lauantai?


Gulp.



Juu, ja juhlahumu haihtui ja lauantai vaihtui sunnuntaihin, ja kellään ei ollut enää kivaa. Darranaama ei ole paras naama, mutta se on se jolla täytyy pärjätä seuraavat 12 tuntia tiukkaa taistelua elämän totuuden hetkissä.
Näin, tänään mentiin sitten jälleen Myllyyn, ihan vain siksi, että sieltä löytyy China City, jossa kuulemma oikein njammy ruokaa. Mehän ei oltu ikuisuuksiin käyty missään ulkona syömässä, jos ei Raxia oteta lukuun, ja tää oli ihanaa vaihtelua. Sunnuntain seisova pöytä tuli kuin tarpeeseen, ja nyt harmittaa jälleen etten jaksanut syödä enempää, kyllä maistuis taas...




Aih että ihana kevät iski taas tänään, masentavan talvisen viikonlopun avauksen jälkeen =D HUH



LOVE! Rakastan näitä alkukeittoja, parasta koko ateriassa! Tällä kertaa tomaattisena.



Friteerattu possupallukka, tykkään myös mutta eihän näitä montaa pysty syömään (eikä kannata ;D) Toi horoskooppiservetti oli niin viihdyttävä, että pitihän sekin saada mahtumaan mukaan.



Tähän on varaa sitten taas ensi vuonna.



Saappaista myös muistettava laittaa juttua, koska kevään saavuttua päätin vihdoin vaihtaa kevyempiin kenkiin eli näihin lemppari nyörisaappaisiin. Iso juttu, seuraavaks lähtee toi toppis komeroon..



Ja vielä päivän asusta eli laitoin nyt sitten ekaa kertaa päälleni tän violetin t-paidan, ja keksin vihdoin käyttöä noille liloille rinkuloillekin =D Jesjes kyllä tää tästä vielä kesäks muuttuu ^-^


Nunniin, nyt kun viikonloppu on onnellisesti takana päin, ja rahat tuhlattu alkoholiin ja mässytykseen, alan taas mököttää ens viikon vastuista. No ei, tv päälle, mies ylös krapulauniltaan ja kissa mahan päälle polkemaan. Huomenna muuten toivon kovasti sitä pesukonetta kotiin (enkä vain toivo vaan epätoivoisesti odotan, pyykkikaaos alkaa painaa päälle..). Noh, ehkä tässä on vielä aikaa nettishoppailla (sairasta..), jos löytyis vielä käyttöö niille kituville 4 dollarille, jotka kiltisti ylijääminä hakijaansa odottaa.

Sounds like a hyvä diili, näin on =D

2 kommenttia:

  1. Mun silmään toi blondi tukka näyttää ihan sairaan upeelta ! mut eihän se tietty oo hirveen extreme jos sitä kaipaa :---D

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla =) Joo myönnetään et kyllä mäkin olen siihen kuitenkin aika tykästynyt jälleen =D Ainakin vähän ;D

    VastaaPoista

**Comments? Yes, please!** ^_^