keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Naminamia ja babykynnet

Iltoja, iltoja. Stressaa ja stressaa... Pesukonetta ei näy ei kuulu, kohta tulloo ilmoitus että kiitos tilauksesta ja Markantalo konkurssissa. Onpa ollut kiire, jopa parina päivänä olen raahannut itseni keskustaan, eilen ihan vaan jädelle kavereiden kanssa ja tänään ihan vain kahveilemaan kaverin kanssa. Paitsi että ne kahvit jäi ottamatta. Ja tärkeintä unohtamatta, tilin kasvettua yhtäkkisesti kokoaan tuli tietenkin tehtyä kivoja hankintojakin :D Luvassa muuten paljon herkuttelua, oon fat ass suu täynnä moussee, siitä ei pääse yli eikä mihinkään.

Spicen reissulta kertyi vyötärölle pekaanipähkinä-bananasplit-jäde pehmiksellä + suklaakändeillä.
No oli se hyvää.

Ja meillä kaikilla oli niin muukaavaa.
Mukana menossa Marian & Jaminan pyörremyrskyt ;D


Eilen tuli hirvee himo (ja pakkomielle) laitella taas kynsiä, koska vanhat alkoi taas jälleen muistuttaa elämän eroosioista. Inspis tuli kaikkialta ja kaikilta, eli keväisiä karkkikynsiä yritin väsätä myös. Jossain lehdessä oli niin kivasti eri värejä yhdistelty, etten ihan yhteen väriin osannut tyytyä itsekään (oikeasti kävi niin, että aloitin sinisellä iloisesti lakkailun, ja pimpom lakka loppui ja oli pakko jatkaa toisella värillä). Vuosia sitten olin kovasti ranskisten perään (tuli nälkä), siis sen manikyyrin, ja päätin kokeilla piiitkästä aikaa sellaista tätä seosta maustamaan.


Vasen käsi ja babysinipunaista, ei saa tuomita mun vapaalla kädellä tehtyä ranskista =)


Vaaleanpunaista ja pinkkiä, kuva ei nyt anna ihan oikeutta väreille, jotka oli luonnossa herkullisen intensiiviset. Lakkausjälki taas on just sitä mitä kuvassa näyttää ;D


Illalla piipahdettiin pikaisesti ostoksilla, kun yritin vielä epätoivoisesti metsästää sitä sinistä lakkaa. En löytänyt, mytta valkoisen ostin (ja siitä siis idea ranskiksiin). Mukaan tarttui myös tää kiva turhuus:






Sitten herkuteltiin taas, heh -tää on tätä pääsiäisen aikaa, vaikka kyseinen kärsimyjuhla siintääkin vielä jossain ensi kuun paikkeilla. No, sehän ei estä meitä syömästä, eehei =D. Tää siis tarttui mukaan, eikä sillä ole siis mitään tekemistä pääsiäisen kanssa. Sittarista jälleen, ihan vaan tätä mentiin hakemaan. No ei, kun sitä kuuluisaa Kupittaan patonkia.

Pähkinä-valkosuklaamousse tällä kertaa. Sanoinhan mä, että
jotain moussee se naama on täynnä ..

No joo, jospa tässä olis nää herkuttelut tällä erää. Piti laittaa kuvaa vielä jostain suklaamunista, mutta olkoon. On tässä muutakin.

(Miehellä on kivaa, täällä on viriteltynä joku teippiautorata pitkin kämppää =DDD)

Heh. Tänään olin siis jälleen cityilemässä keskustan ihanuuksissa. Nyt ollaan taas siinä vuodenajassa, ettei tiedä sitten ollenkaan, mitä ulos kannattaa pukea päälle. Sitä valitsee kevyttä ja joutuu palelemaan, ja sitten kaupoilla tulee ihan taatusti hiki kuitenkin. No. Mä päätin olla ovela ja laittaa päälle lyhythihaisen villaneuleen, viime keväältä. Ja niin, kaikki hyvin niin kauan, kun ulkona tarkeni. Sisällä tuli sitten kuuma, hmh.


Nyt on taas valkoinen tehnyt pitkästä aikaa paluun suosikkeihin. Tän villapaidan taisin ostaa Hennesiltä viime vuonna n. 5 eurolla =D


Marian kanssa piipahdettiin Stockan Delissä ikuisen Brahessa istumisen jälkeen, ja olikin kiva yllätys, ettei siellä nyt ihan kaikki ollutkaan niin kallista. Tämmöisen herrrkullisen ananassmoothien löysin tiskiltä, ja hintaakin sille tuli vain vähän päälle pari euroa, jammya. Oon taas hurahtanut ananakseen, sitä pitää saada sen kaikissa mahdollisissa muodoissa..




Ja töttöröö, mukaan tarttui taas jotain, hier juu gou:


Pandapaita, H&M lasten puolelta ja 7,90. On se niin söpö---


Valkoinen raitalisäke Cyberista 4 e, -ja nyt tää sit löytyi - vaaleansininen lakka H&M 0,95e (!)



Ja taas värjäillään, kirkastusta tällä kertaa yritän kehitellä, ja tähän
niitä shokkiraitoja sitten olis kiva väsäillä. Sattui löytymään Citymarketin
poistoista, 5 e =D



Ja lopuksi asia, joka ei enää liity aiheeseen eikä yhtään mihinkään, hämmentävät suklaamuna-aarteet eli pari identtisiä nilviäisiä, jotka maalailin akryyleilla, eilisen satoa nää =D

Noin, nyt meni taas iloisesti 1 1/2 h ja alkaa Salkkarit ja täytyy mennä antamaan miehelle laatuaikaa, hyvitykseksi =D Huomisiin tai jonnekin.

3 kommenttia:

  1. Mariallakin on pandapaita erimallinen ja värinen kylläkin, mutt hennesistä sekin :) ;D

    VastaaPoista
  2. Jeaah Pandis on aina in =) Kukaan ei voi sanoa ei Pandalle =DD

    VastaaPoista

**Comments? Yes, please!** ^_^