maanantai 11. huhtikuuta 2011

Love of my life...

SmileyCentral.com

Moi! Tää ilta oli aika hullu, tapahtui oikein kunnon ikävien tapahtumien sarja. No nyt kaikki (toivottavasti) jo hyvin. Kohta käyn vielä tupakalla ja sit nukkumaan, mut ensin tää, koska en halua jättää huomiseen.
SmileyCentral.com

Tää on kiltti postaus, koska se on omistettu ensimmäiselle ja ainoalle koiralleni, rakkaalle Vilille Vili oli todella tärkeä osa elämää aikoinaan, ja tänään tuli sitä hirmuinen ikävä =( Haluun tänne jotain rakastettavaa, enemmän kuin kissa -niin se vaan on, ettei kissa voi ikinä saavuttaa samaa asemaa sydämessäni kuin koira.
Eikä mikään koira tule ikinä korvaamaan Viliä, siinä kun oli sitä kiltteyttä ja nöyryyttä, mikä on koirassa parasta. Kova se oli haukkumaan ikkunan edessä suupielet kireinä ja häntä pyörien, rouskuttamaan kurkkua niin että nenä meni vinoon, ja vinkumaan ulos (taikasana "mennään" sai aina pään kääntymään vinoon puolelta toiselle =D). Vili oli myös hyvä ääntelemään uristen ihmisten lailla, kun rapsuttelu tai korvan (ikuinen) putsaus tuntui niiiin kivalta.

SmileyCentral.com

Poor Vili oli myös ylipainoinen, ja siksi lenkittely ei nyt juurikaan maistunut. Ja ISO se oli mäyräkoiraksi, ja isot miehisyysjutut sillä oli myös kunnioitettavan uroksen merkkinä =DDD No, niille ei koskaan käyttöä tullut, ja muutenkin se oli ihan ylikiltti ja nöyristeli aina muiden koirien edessä. Vanhoilla päivillään sille kasvoi ylimääräistä, harmaata karvaa sinne tänne, ja kuonokin harmaantui Harmi etten löytänyt niitä ihania vanhuskuvia, koska melkein kaikki kuvat jotka olen ite ottanut on ajalta kun asuin vielä kotona.

SmileyCentral.com

Nää kuvat ei ole selvimmästä päästä, koska ne on valokuvia valokuvista sekä huonolla kameralla otettuja. Yritin vähän pelastaa niitä terävöityksellä ym, ja tätä parempaa jälkeä en aikaan saanut... Mutta idea on tärkein, ja kuvat elinvoimaisia. Oli vaikea valita, ja nämä mun oli pakko saattaa esille muistona rakkaasta Vilistä!

SmileyCentral.com


Aina makuulla ja poimuiset huulet =)


Mökillä nuorena ja elinvoimaisena. Korvakrepit kertoo siitä että järvessä on käyty, ne kihartui aina kastuessa =D


Niin, järvessä =D


Silmänisku ja ;D Muistan hämärästi, että negassa toinen silmä ei ollut kiinni =O Onko se mahdollista edes?


Kiiltävä, nuori, ja päivälevoilla ( ja nuo inhimilliset silmäluomet awwwww.....!)


Mökkeilemässä fluffyn Otto-kamun kanssa (ei ne oikeasti tullut toimeen)... Ottokin oli kova haukkumaan, mutta vanhemmiten siltä lähti ääni =)


Vili nukkui aina pää tyynyllä =D


Time of my life!


Ihana rakas Vili, ikävä on!


SmileyCentral.com

3 kommenttia:

**Comments? Yes, please!** ^_^