perjantai 1. huhtikuuta 2011

Kevätkosmetiikkaa

Moi. Nyt ja tänään päätin, että loppuu jahkailu, ja on aika puhdistautua talven tomuista. Aamu kun alkoi niinsanotusti epämiellyttävästi, kun kissa oli läntrännyt vessan matolle, ja piti pestä koko kylppäri + kissa, niin luonnollisesti ärsytys nousi uusiin ulottuvuuksiin. Ja koska mulla on tapana ajatella, että jos aamu on huono, se on sama kohtalo koko päivällä, päätin suunnata tarmon sitten ihan johonkin muuhun (ja siis ajattelutavan muutoshan oikeasti auttaa, on sekin tullut todistettua. Eikä ole ollut koko päivä pilalla). Niin. Ja koska tuolla ulkona näytti eilen kivalta, ja tänään taas ei näytä kivalta (kai sitä lunta taas kohta tulee), ajattelin että perrrkele mun kevät alkoi nyt! Kerrottakoon, että ekana tuli päätös että tää harmaa tukka lähtee samantien, mutta lykkään sitä iltaan, eli ostan viimeisen kerran blondauksen (tällä kertaa toimivan, miks helvetissä oon ostanut noita luonnonvaaeita, ihan hirveitä), JA tänään tulee sitten sitä pinkkiäkin päähän jälleen ja VIHDOINKIN =D




Pointti tässä on kuitenkin kosmetiikka, kuten kuvakin kertoo. Raotin jälleen salaisuuksien kosmetiikkalaatikkoani -jotain otin pois ja jotain laitoin tilalle. Härreguud, kosmetiikkaahan täytyisi päivittää aina välillä, ainakin oman mukavuutensa sekä mielenrauhan tähden... Mutta myönnetään, oon nyt koko talven käyttänyt samoja vanhoja, joskus joulukuussa kotiin kannettuja voiteita sun muita (esimerkkinä tästä mainittakoon Nivea Body, jota en tietenkään sitten ole jaksanut kropalle levitellä, vaan suoraan naamaan =D). Talvella en jaksa hirveesti välitellä tuosta kauneudenhoidon laadusta, kunhan jotain kosteuttavaa suihkun jälkeen löytyy kasvoille. Noh, nyt on sitten aika hoidella itsensä kesäkuntoon. Heh, eilenkin katsoin varmaan ekaa kertaa viime elokuun jälkeen koipiani kunnolla, ja huhhuh, oon päästänyt ihon taas... no, rapistumaan, niin sanotusti joo.

Tässä sitten nämä mun kevään debyyttini, eli jotain tuoksuvaa, jotain hoitavaa ja jotain muuten vain ajan henkeen istuvaa:


Vaaleanpunaiset tuoksut alkoi tympiä -sinistä tilalle. Eau Resourcante on mulle enemmänkin kesätuoksu, mutta se nyt ei haittaa tippaakaan, kehiin vaan. Tuota Kenzoa mulla ei ole kuin näytepullona, mutta yhtälailla, se ei sen tehoa himmennä, ah sitä raikkautta...



Kasvojenkin ihoa voisi hoitaa, mut parempi nyt kuin ei milloinkaan, vai miten se...
Eli jokseenkin tuhti voide mun ihotyypilleni, koska tämä on kuivalle tarkoitettu, mutta se on mun tehohoitoni pintakuivuutta vastaan, kesää kohti mentäessä siirrynkin taas kevyempiin. ( Ja tuntuu muka että toimii, palauttaa ihon nuorekkuutta niinkuin lupaakin, pyyh... ;D)


Itsari eli self tanneri on jälleen ajankohtainen =D



Ja nämä tärkeät voiteet vielä, eli Kenzon (aikas voimakkaasti) tuoksuva Floweri, jonka keskitän niiden kuivien jalkojen ihon paranteluun, sekä silottava pohjustusvoide meikin alle (toimii hyvin pelkän värinkin tasoittajana, mut mä oonkin tällanen kirjava ja epätasainen)



Tän otin käyttöön jokin aika sitten, Clarinsin paletti, ahh, on se niin nätti...
(pakkohan toi kansi oli kuvata erikseen =D)



Sisältää just kivat sävyt keväisiin meikkeihin, ja pigmenttiäkin on aika lailla sopivasti (inhoon yli kaiken liikapigmenttisiä luomareita, niillä saa aikaan vain sotkua. No, samoin liian kevyetkin on aika plääh, ja esimerkkinä mainittakoon Lumene :P)



Tällä nyt ei juurikaan ole kosmetiikan kanssa tekemistä, mutta yksi killutin lisää liittyi perheeseen. Löysin tän palleron samasta kosmetiikkalaatikosta, taisi tulla jonkun tuoksun mukana..



Ja lisää fimoja tuli postista, perhosia tällä kertaa. Kiitos vain Suville nopeasta lähetyksestä =D (Suvin blogi löytyy muuten Lukemistosta nimellä Passion for Nails, huom.koska en saa linkkejä tähän toimimaan XD)




Ja vielä viimeiset aineistot eli Mantsikkaa jädessä ja jäden vieressä :P On se se, kesä, melkein jo! :P
(no siis keväthän sen piti olla vai hä...?)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

**Comments? Yes, please!** ^_^