perjantai 8. huhtikuuta 2011

Friday City Day



Pöö. Tästä päivästä piti tulla nice dei, lähdin jälleen kaupungille tarkoituksena vähän piristellä, kun ulkonakin hieno ilma pitkästä aikaa. Kiva päivä muuten tulikin, mutta YHYYYY mä hävitin mun tofun! Ripustin sen iloisesti laukkuun killumaan, ja sinne meni. Huomasin kyllä nopeasti et oli tippunut, ja käännyin takaisin hakemaan, ja joku hemmoteltu kakaransaatana oli sen heti napannut. KIITTI VAAN! Kyllä iski masis, varsinkin kun olin tarkkaan miettinyt loppukuun budjettini. No tottakai tilasin heti uuden, ja se tulee sitten kai ens viikolla. Harmi vaan et olin jo ehtinyt tehdä vaateostoksia ennen sitä, jos olisin tiennyt olisi säästökuuri painanut päälle. PLÄÄÄH tämmösiä, varsinkin kun en ikinä IKINÄ hukkaa mitään!


No, silel ei mitään enää voi. Ja oli siellä kaupungilla kivaakin. Menin löpisemään girl talkia Marian kanssa kahvittelujen ääreen ja kierreltiin vähän kauppoja. On se vaan aina yhtä piristävää päästä ihmisten keskelle ja paikallista tarjontaa ihmettelemään. (Mul ei nyt oikein päässä juokse, tästä tulee lyhyt juttu tällä kertaa. No ehkä parempi välillä niin)

SmileyCentral.com

Seppälän testauksia =D Tätä paitaa jäin viimeksi harmittelemaan, nyt se lähti mukaan =B Jeebulis jee!


Ja täähän oli -70% alessa, n. 8e =D Alkuperäinen hinta 26,90 huuhhuh.


Cityshopparilla Brahesta 2 lattea yhden hinnalla ;P Munkin täytyy hankkia semmonen... Backroundina fiilistelee Marian sormus =D


Hennesillä testasin vielä kukkamekkoa, vaikka en noista kukista olekaan perustanut aikaisemmin, en sitten yhtään. Tää väri kuitenkin iski, ja nyt täytyy vaan metsästää oikee koko, tää oli koko 40 kun muitakaan ei ollu saatavilla... Ouh me fat. Viikonlopun aikana kalastan oikeen koon jostain esiin (Hennesin hyvä puoli: niitä löytyy joka nurkan takaa =B)


Haluuuu....


Stockalla oli taas Hullut Päivät -miten usein niitä nykyään on? Tuntuu et joka toinen vko, öh.
Tämmöisiä söpöjä Farmyard-magneetteja bongasin makeishyllyjen luota =D


Illan herkut: largemantsikoita. Njaaaamislurrp. Meni jo, ja hyvää oli :P


Eipä sit muuta mussutettavaa tänään, mulla aikomuksena vielä laittaa ne kynnet vihdoin tänään, eli kokeilla uusia perhosfimoja, hopeaa+vaaleanpunaista lakkaa ja jotain hörsykettä päälle. Ny meen viimeistelee Salkkarit, BAII!


Go-Pmp.com is your one stop myspace resource

4 kommenttia:

  1. Kivoja tuo paita ja mekko! :) Ja ihanan piristävä postaus vaikka oli harmi että kadotit sen tofun -M

    VastaaPoista
  2. Joo ihan tyytyväinen oon et ostin ton paidan =B Juuh kyllä muaki vielä harmittaa toi tofu kun oli ihan uusi, mut tuleehan sieltä uusi ens viikolla... ja tällä kertaa lukitsen sen kai johonkin kaappiin säilymään =D

    VastaaPoista
  3. Ihania mansikoita <3 Näyttää hyvältä ^.^

    VastaaPoista
  4. Hyviä olikin =D Kotimaisia mansikoita odotellessa... :P

    VastaaPoista

**Comments? Yes, please!** ^_^