maanantai 2. toukokuuta 2011

Laukkuhaaste

Moikka, tänään teen taas pikajutun, ja ihan turhan sellaisen haha, eli pakko toteuttaa laukkuhaaste omastakin puolesta ---> levitin siis laukun sisällön lattialle ja listaan sen tänne =DDD Aika turhaa, mut siistiä, joo.

Olin tänään koko helvetin päivän yhdellä turhista turhimmalla kurssilla, mut nojoo, kai sitä vois oppia istumaan paikoillaan ja kuunnella vaihteeksi viisaampiakin. No, ihan kivaahan se oli tavallaan, ja siellä vietänkin sitten koko toukokuun ja sivistän itseäni =D Jeijei, ja kesällä onkin taas ihan uudet kujeet (olenpas mä ärsyttävän hyvällä päällä nykyään =O)

Mutta sitten päivän aiheen pariin, eli Hello Kitty lattialle levälleen ja sisukset julkisiksi! Tässä siis luottotavarat, jotka kulkee aina mukanani, ja joita ilman ei voi ulos ovesta lähteäkään, nevöevö.
Vaarsoguud----


Sisällys: meikkipussi (metalliväri), lääke-ja reseptipussi (valkoinen Clarins), piikkikampa, minihiuslakka, lompakko, arskat, kännykkäkotelo puhelimella, karkkipussukka (tofu), nenäsumute, korttipussukka (musta Marimekko), kasa sytkäreitä, Pall Mallit, pastilleja, kynä,  sekä avaimet ofc. Siinä! (Olipa kivaa =DD)

Loppuun vielä pari kuvaa uusista kynsistä, metallia, kultaa ja hohtoa tällä kertaa =DD



Noh ei muuta tällä kertaa, kohta nukulimaan ja muuten vaan muhimaan lattialle =D Ohessa pomppiva lammas, koska löysin uusia gifejä, heipss!!

2 kommenttia:

  1. Nää haastejutut on just kivoi :) Sun laukun sisältö on söpöä ja pinkkiä :P -M

    VastaaPoista
  2. Jep nii on, vielä ku keksisin toisenkin haasteen toteutettavaksi =D Mun tavoite on saada koko laukun sisältö lopulta pinkiks... =DD

    VastaaPoista

**Comments? Yes, please!** ^_^