perjantai 28. tammikuuta 2011

Kakekin nukkuu, minä bloggaan....

Moi. Mies nukahti, aloitan siis bloggaamisen taas. Ei mitään tekemistä ja tekee silti mieli pähkäillä kaikkea ihanan turhanpäiväistä. Koska kiinnostaa tällä hetkellä juuri tietynlaiset vaatteet ja tietynlaiset hiukset +++, laittelen ideoita tänne ylös ja jatkan siitä ehkä toteutusvaiheeseen asti, jeejee. Ihme vaihe menossa, olen taas keksinyt uuden tyylin enkä saa siitä tarpeekseni. Eli kaikkea PINKKIÄ yhdistettynä MUSTAAN on sitä hehkeintä just nyt. Ja värikkäät kynnet, niitä tullaan näkemään täällä kunhan saan hankittua lisää shokkivärejä ja paremmat vehkeet laitteluun.


Facebookin Mall World- muikkeli on tänään punk, ainakin osittain. (Mitä h...?)

Eli tällaista. Tykkään uppoutua erilaisiin tyylijuttuihin, lukea ja katsoa samat kuvat uudelleen ja uudelleen, lukea samoista asioista uusista lehdista. Aina ja aina vaan. Täytyy vielä sanoa että ikää en aio paljastaa täällä kuitenkaan ettei se nyt ihan hirveästi ala häiritä, tämä tyyli siis ja sen yhteensopivuus tiettyihin numeroihin.

Tämän hetken parhaani:
*Pinkki tukka! Olen siitä tosi ylpeä :DD Shokkivärit oli tämän vuosituhannen paras löytöni, harmittaa vain etten keksinyt sitä aikaisemmin vaan viihdyin väkisin normiblondatussa tukassa. Nojoo, parempi nyt eikä 10 vuoden päästä..
*Värit ja kuviot kynsissä
*Mustavalkoraidat+pinkki vaatteissa
*Erilaiset kuosit korviksissa (nyt hakusessa turkiskorvikset, kunhan ehdin..)

Joopa joo, ekat jutut on aina aika lailla pelkkää p****aa koska pitää saada homma rullaamaan, ja nyt jo alkaa ärsyttää tämä tekopirteys, eli jatkan myöhemmin ja kehittelen jostain kuviakin. Meen herättelee ton äijän että saadaan vihdoin raahattua itsemme kauppaan, ja illalla teen täykkäriä perjantai-illan mässytykseksi. Saan muuten syödä sen ihan itse, mutta ei haittaa jos en sitä kerralla vedä. En ookaan kakkua lapioinut viime kesän jälkeen, ja silloinkin olin häissä. Että näin tänään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

**Comments? Yes, please!** ^_^