maanantai 12. syyskuuta 2011

Flowing darkness

Päätin nyt pitkästä aikaa tehdä vähän kynsijuttua, kun on niiden kuvaileminen jäänyt vähemmälle viime aikoina. Olen siis totaalisen kyllästynyt pinkkeihin kynsiin - ja kuljin täyden ympyrän, nimittäin nyt on kynnet mustat. Oon tykkäillyt viime aikoina tummista väreistä muutenkin, kai se on luonnollista syksyn tultua. Älkää kertoko kellekään, mutta haaveilen tummasta tukasta myös - jossain vaiheessa on pakko keksiä pinkille korvaaja, ja täytyy sanoa, ettei se blondi mua ainakaan kovin hyvin pue >> näe rivien välistä katkeruus punoittavaan naamaan, epämuodostuneeseen nenään ymym. Tykkään tosi paljon näistä mustista kynsistä - siis niissä se toimii, miksei sitten pään päälläkin. Hm.


After a long time I`ve got some nail photos. I got sooo bored with pink nails, so I made black ones this time - I think it works, I love these nails! I`ve used more dark colors lately in clothing, too - I guess it`s just natural now when fall is coming and so on... Don`t tell anyone, but I`ve been dreaming of a dark hair, too >> I have to replace pink some day, and if this concept works on my nails, why wouldn`t it work on my hair, too... And I must say I don`t like being blonde that much - my face looks red, nose looks bigger... ^^ Gotta think about it.

En jaksanut asetella verkkoa kynteen tuon paremmin, mutta se tietty huolimattomuss taitaa olla jo mun tavaramerkkini... ^_^
The net hasn`t really been finished on that one nail, but I guess that`s already my trademark, being a bit sloppy ^_^

Samalla päätin vähän pitää hauskaa editoimalla kuvia - oikein piristävää pitkästä aikaa sekin ^__O
I also edited some photos after a while - very refreshing, I must say ^__O
Mahasausaget sai jäädä ;D Onhan ne söpöt ;D Eh.
Didn`t edit my abdominal sausages. They`re cute! ;D ...eeh.

Oon yrittänyt myös muistaa fotoilla asukuvia, mutta jostain syystä on sekin jäänyt. Nyt on sen verran turhia ilmojakin ollut, ettei sitä paljon viitsi sateeseen ja myrskyyn panostaa - myöhemmin sitten, kenties. Ai niin, kun puhuin tuosta tummasta kaudesta pukeutumisessa, niin... no, mul on edelleen ikävä tummia silmiäkin. Ruskeat piilarit takaisin mulle heti nyt! Tunnen itseni ihan haamuksi näillä läpinäkyvillä vanhuksen silmilläni. Jotain on tehtävä - ehkä ensi kuussa panostan yli kipurajojeni ja senkun käyn ne hakemassa.... niin, ehkä ^^

Just talking about my brown contacts, which I really miss. I think I should just go and buy them, even though they`re really expensive. Damn my eyes.
skullsskulls

3 kommenttia:

  1. Your hair is to die for!!! You got so pretty colour!!!!!!!!!1 *O* And those nails!! omg!!!

    VastaaPoista
  2. Kiva blogi! Sait minusta uuden lukijan :) Ja nuo kynnet ahh <3

    VastaaPoista
  3. Nenacho > Thank you again! You`re being soooo nice to me every time! <3

    PinkCupcakeKitty > Oi kiitos ja kiva kuulla! Tervetulloo vaan tänne ^__^

    VastaaPoista

**Comments? Yes, please!** ^_^